Blog | JOCHreality

Blog

Co se stalo v roce 2024?

Když jsem loni touto dobou psal roční shrnutí, tak jsem kromě uplynulého roku vzpomínal i na rok 2021 a zběsilý realitní mejdan, kdy bylo normální mít na nemovitost 20 až 30 zájemců.

Číst více

Co stalo říjen / listopad 2023? Tak to potěší

Tak tohle potěší! Každá prohlídka nemovitosti je jiná a vždycky originální. Ale že mi maminka paní majitelky kromě skvěle připraveného domu k prohlídce upeče i buchty, aby mi prohlídky lépe utíkaly, to se opravdu nestává. Ještě jednou moc děkuju, byla to opravdu lahoda!

Číst více

Co stalo srpen / září? Jsme zpět!

Tak jsme zpět. Prvních 10 dní v měsíci jsme si s Jančou zajeli na rychlou dovolenou. Šlo hlavně o načerpání "realitní síly" na letošní podzim a zimu. Už tento víkend nás čeká několik prohlídek a předání prodaných nemovitostí.

Číst více

Co se stalo v červenci? Nezastavujeme, jedeme dál!

Po představení developerského projektu v Mistrovicích nás čeká další, ještě větší projekt! Už několik posledních měsíců je v přípravě projekt řadových domů ve Svitávách.

Číst více

REZERVACE č. 31, 32 a 33

Byt 2+1 Vysoké Mýto, Byt 4+kk Vamberk, Byt 3+1 Vysoké Mýto

Číst více

Co se stalo v červnu? To by bylo!

Ke konci června jsem předával klíče k jedné z nejkrásnějších nemovitostí, které jsem kdy měl v nabídce. Jednalo se o dobovou chalupu v Horním Újezdě, která už na začátku inzerce vyvolala velký ohlas, kdy lajky a sdílení dosahovaly desítek.

Číst více